torsdag den 12. april 2012

Lidt godt og blandet

Bare for at starte med det trælse. Tirsdag var jeg til kontrol med mit håndled. De kunne ikke se noget på røntgen, men jeg har stadig ondt det forkerte sted, så det var gips på igen og nu venter jeg så på en tid til scanning. (MR eller CT eller hvilke bogstaver de nu synes) Håber det "bare" er en ekstra kraftig forstuvning. ellers hedder det 6 uger mere i gips.
Diesel banker Handy
Nå ja, hvalpene synes det er dejligt at jeg er hjemme. De er i dag 6 uger og meget frække. Jeg lukker dem i haven uanset vejret, når de er vågne. Så kan de løbe krudt af derude. Det er også lige noget der passer dem. Jeg kan næsten ikke få dem ind igen, men de må ikke sove derude, det er lige lidt for koldt endnu.
Happy
Hvalpene bliver mere og mere sjove. De store - især Gadget - leger med dem. De lærer også en del hundesprog. Exit viser gebis når han vil være i fred, det bliver fint respekteret. Han er nu sød nok, og hvalpene må gerne rykke ham i halen og ørerne, bare ikke hele tiden.
Jeg har måttet finde en måde at låse lågen til hvalperummet. Windy åbner den, og så myldrer 5 frække hvalpe op af trappen - windy har vist ikke læst den bog der siger hvalpe ikke skal gå på trapper.
Nu kommer den travle tid, hvor hvalpene skal chippes, øjenlyses og sundhedstjekkes. Og de skal ud og opleve mere af verden. Jeg har mange ideer, men ved ikke endnu hvad der bliver til noget. Jeg kan ikke alt med en hånd.
Diesel, Handy og Houdini i fuld fart
Handy er endnu ikke solgt. Han er en meget fremmelig hvalp og vil kræve en ret aktiv ejer. Han er fræk og ofte den første til at undersøge nye ting.

Ingen kommentarer: