fredag den 30. marts 2012

Intet er så skidt at det ikke er godt for noget

Tirsdag eftermiddag satte jeg hegn op i haven for at lukke af for vores nye køkkenhave. Kim har gravet og gravet og jeg gider ikke beskidte hundepoter. Der skal nok komme fine grøntsager til både os og Janne og Kim :-)
Solen skinnede og hvalpene fik en legetur på græsset. Jeg nød min kaffe på terassen og ventede på at Janus kom hjem fra arbejde. Kl. 17:30 vil jeg gå ind og lave mad. Jeg skulle lige have alle tingene med ind, og fik så øje på at jeg havde efterladt samledimser til hegnet nede på stensætningen. Vil så skrå ind over for at hente dem, i det samme bestemmer Exit sig for at løbe i haven. Han tror åbenbart at jeg vil gå af flisegangen og ikke over gruset og løber lige ind i mine ben. Slam dunk og der ligger jeg så. AV for h...... Jeg havde kameraet i højre hånd og for at passe på det falder jeg ned og tager fra med venstre. Først tror jeg bare det er slaget, men det gør bare mere og mere ondt. Janus får mig overtalt til at ringe til skadestuen.
Vi kører så ind til Kommunehospitalet. vente vente vente........ Jeg sender Janus hjem til hvalpene, de skal ikke være så længe alene, vi har jo været på arbejde hele dagen. Endelig er det min tur, og jeg bliver sendt en tur i røntgen. de kan dog ikke se noget brud, men da jeg har ondt et dumt sted vælger lægen at lægge min arm i gips. det skal jeg så have på indtil tirsdag efter påske. Så skal jeg igen i røntgen for at se om der er noget. Åbenbart er der noget med at håndrodsknoglerne godt kan være skadet og det først viser sig efter noget tid. jeg håber dog at jeg slipper med skrækken og at gipsen komme af.
Men når det nu skal være, så giver det mig ekstra tid med hvalpene :-) det er dejligt, selvom alt er besværligt med gipsarm.

Ingen kommentarer: