mandag den 25. maj 2015

Vejen til DcH's DM er med udfordringer

For en gangs skyld er Exit og jeg ved at finde melodien. Det er vel egentlig også på tide, han er lige blevet 8 år, og jeg har løbet agility siden 1997. Jeg har altid haft det sjovt, men det er aldrig blevet til de store resultater.
2015 starter godt, vi får en DM pind til DcH Højmes stævne. Forventningerne var store til Vilhelmsborg, men Exit skader sit knæ i første løb. Stakkels hund, han måtte køres hjem. Heldigvis havde jeg Gadget at løbe med. Hun havde en fest, men også nogle gode løb ind imellem. Hun bliver bedre og bedre.
Exit i fuld fart
 
Exit kommer heldigvis ovenpå igen, og vi fortsætter jagten på DM pinde og den sidste oprykning til klasse 2. Det går helt godt. Vi er der næsten. Mangler kun 2 ag pinde.
Sidste mandag gik det så lidt galt igen. Regnen styrtede ned til træning, så jeg valgte kun lige at løbe et par sekvenser med Exit. Det var så lige en tunnel for meget, han kom helt forkert ud af den. Jeg stoppede, men det havde alligevel konsekvenser, for onsdag til træning, haltede han igen og jeg måtte stoppe. Nu går han rent igen, men jeg er lidt nervøs for, om han kan løbe næste søndag. Jeg må se tiden an. Jeg har dog taget en beslutning. Mine hunde får kun lov til pyllertræning når det regner så meget som sidste mandag.
Gadget bliver bedre og bedre, men hun holder lige en agilitypause. Hun skulle have været i løbetid i marts, men trak den helt til maj, og så valgte jeg at få hende parret denne gang, i stedet for at vente til næste løbetid. Så har jeg fra oktober til at gøre hende klar til 2016. Der er ambitionen at komme til DM med hende.

Der ventes hvalpe ca 14. juli 2015

Ingen kommentarer: