onsdag den 17. juli 2013

Pascha's mave vokser

Der er nu knap 4 uger til vores J kuld ser dagens lys. Dette kuld er en gentagelse af vores H kuld. Jeg er så tilfreds med hvordan de 5 H'er er faldet ud. Jeg drømmer lidt om at beholde en af hannerne, men så skal han udstationeres. Jeg skal ikke have flere hanner i huset lige nu.
Talent - Nice of you to come by Freezing Fog

Pascha - Maliway Mama-Pacha

Vi er ret sikre på at der er hvalpe i maven, men vi ved ikke hvor mange. Pascha er ikke blevet scannet. Hun er begyndt at blive tykkere og mere sulten. Jeg målte hende om maven lige bag ribbenene da hun lige var blevet parret og i går blev hun målt igen. Der er blevet 3 cm mere :-) Pascha er ikke bærer af brun og tricolor, så hvalpene vil blive sort/hvid, blue merle og blå/hvid. Jeg forventer hvalpene bliver arbejdsglade og sunde med et godt temperament. For kontakt oplysninger, se min hjemmeside www.kojima.dk

Min hjemmeside får også snart nyt udseende. Nu har jeg i mange år haft min side, som er lavet i Frontpage. Det tager en krig at opdatere den og den er ikke så smart. Nu har jeg fået hjælp til en ny side, der kan alt det nye smarte i forhold til smartphones og tablets. Og kan opdateres direkte :-) Jeg glæder mig. Det kan så være at jeg bliver bedre til at holde siden opdateret. Janne har også lavet nyt logo til mig.
Er det ikke fint?
Ingen kommentarer: