søndag den 23. december 2012

På tøsetur med Janne og Gadget

Søndag den 16. December startede ikke helt som planlagt. Jeg havde godt nok stillet mit vækkeur, men ikke slået det til. Jeg skulle op kl 6. Så havde jeg god til til at lave kaffe og hygge inden jeg skulle køre ind og hente Janne kl. 7:30. Kl 7:10 skubber Janus til mig og siger: "Skulle du ikke op?" Jeg sprang ud af sengen, skyndte mig at sætte kaffe over og gøre mig klar på badeværelset. Godt jeg havde gjort alt klar til afgang dagen før. SMS til Janne om forsinkelsen - Gadget ud i bilen og så afsted.

Turen gik til Holland. Gadget skulle ned og parres med Ice (Nice of you to come by Number One). Det var rigtig hyggeligt at have selskab på turen. Så var vi to til at køre, og så er der en at dele oplevelsen med. Køreturen gik fint, vi sad kun lidt i kø, næsten ved målet på grund af et trafikuheld.

Vi skulle mødes med Ice hos dem der har ham til daglig. Danielle var til agilitykonkurrence. Ice viste sig at være en sød og imødekommende hund. Jeg havde jo kun set billeder og hørt om ham inden turen. Vi tog Gadget med ind i haven - hi hi - der var ikke meget romantik i Ice. Han forsøgte med det samme at parre hende. Det faldt ikke i god jord. Dog efter ganske kort tid, havde vi første parring.

Nu var det tid for Janne og mig at finde vores hotel. Danielle havde booket et værelse til os. Vi kodede GPSén (Jannes nye - den er sgu god) og kørte afsted. Det viste sig at være et meget fint 5 stjernet hotel. Værelset var dog ikke så dyrt, der må have været en klækkelig rabat. Rigtig fint værelse med fladskærm og store senge. Der var en kogekedel og lidt pulverkaffe og the. Vi var trætte og sultne, så vi ringede efter roomservice :-) Dog kun en pizza, så det var ikke voldsomt dyrt.

Dagen efter kørte vi op til Ice igen. Denne gang var Danielle kommet på besøg. vi skulle jo også ordne lidt papirer, så jeg kan få stambog på hvalpene. Ice havde lært lidt af dagen før. Denne gang gav han sig da lidt tid til en smule romantik inden parringen.

                                    Forhåbentlig omkring 17. februar kommer der en flok lækre hvalpe.

Turen hjem gik som smurt, vi spillede trivial  på Jannes Ipad, og legede 20 spørgsmål til professoren. Grænsehandel blev det også til. Det var ikke lige det vi havde mest lyst til, men nu var vi der og vi havde lovet at tage lidt med hjem til julegodter. (+ lidt øl og vand)Ingen kommentarer: