tirsdag den 22. februar 2011

En doktorgrad i nuttehed

Det er lige hvad hvalpene fik i dag.

Klokken 10 gik jeg igang med at gøre klar. hvalpene og pascha fik halsbånd på, og blev puttet i bilen. Turen gik først til Beder, hvor jeg samlede Janne op. Vi havde en aftale i Biohuset på Århus Universitet. Janne's studiekammerater ville gerne møde hvalpene. Det var jo også en god anledning til at socialisere 4 banden. De sagde ikke en lyd til at køre bil. kun lige da Janne steg ind i bilen kom der lidt brok fra dem, men det var mest fordi de ville hilse på Janne.

Vi kunne ikke finde en parkeringsplads i nærheden, så vi måtte gå med hvalpene i snor igennem universitetsområdet. der var både en lastbil, flere biler, cyler og mange mennesker. Hvalpene var bare seje, det var ikke noget problem. De tøffede fint med.


Biohuset var propfuldt af studerende. Nogle sad og lavede opgaver andre sad bare og hyggede. Vi vakte en del opsigt, da vi troppede op med 4 hvalpe i snor. Snart sad der en hel kødrand af mennesker og klappede hvalpe. De fik undersøgt hvem der havde mad i tasken og fik bidt i en del bukseben, tørklæder og lynlåse. Til sidst fald de om af træthed. Det var en stor mundfuld for dem.

jeg hentede så bilen og vi fik puttet hvalpene ind i buret igen. De sov hele vejen hjem, jeg kunne endda nå ind og handle uden at der kom liv i dem. Der gik dog ikke længe efter at vi var kommet hjem, før der var liv i dem igen.


Ingen kommentarer: