tirsdag den 9. februar 2010

Verdens sejeste lille hvalp

Så er Zing flyttet ind. Hun er bare vildt lækker, og ikke bange for noget som helst.
Vi hentede hende lørdag den 6. februar, en meget lang køretur på 500 km hver vej. Zing var så sød på vejen hjem, hun sagde ikke en lyd til at sidde i hundeburet. Hun sov bare :-) Da vi kom hjem var alle 5 hunde tilstede, og da det var meget koldt og mørkt, valgte vi at lade hende møde de voksne inde i huset lidt af gangen. Først Pei Pei, hun var ikke begejstret. Halpe er ifølge Pei Pei en pestilens, men hun gør dem ikke noget. Derefter kom de andre ind, lidt efter lidt. Crazy snusede hende i 10 sekunder og så var det ikke interessant længere. Windy var helt vild, hun elsker hvalpe, men de elsker ikke altid hende, for hun puffer med poten. Exit var lidt bange for Zing, han synes vist hun er en mærkelig lille størrelse. Pascha var heller ikke sikker på hvad hun skulle mene. Men efter lidt tid går det meget bedre.
Nu har Zing så været her i nogle dage, og det går over al forventning. De gamle er ved at acceptere at hun skal bo her, og i dag har Exit og Windy leget med hende (mest Windy) Pei Pei kan ikke se hende, men Zing kan gå under maven på Pei og tramper også gladeligt over Pei hvis hun ligger i vejen.
Vi har også været på besøg hos Dorrit og hendes to gårdhunde, Benni og Kalle. Det var rigtigt sjovt, og Zing var meget træt da vi kom hjem.

Pei Pei holder øje med hvad Zing laver

Zing jagter Exit


Zing for fuld fart

Zing, Exit og Windy i haven


Ingen kommentarer: