søndag den 27. december 2009

En meget lang køretur

Vi var nede for at besøge vores nye hvalp i går. en lille køretur på 500 km hver vej. Det var ikke så slemt, turen derned tog 5 timer incl. pauser.

Selve besøget hos Renate og vovserne var meget hyggeligt. Far hunden kom på besøg, så ham fik vi også mødt. Hvis hvalpene bliver ligeså dejlige som forældrene, er det bare super. Men hvorfor skulle de ikke blive det. Hvalpene er nu 2 uger gamle, og har lige fået øjne. De har opdaget at de har søskende og er begyndt at bide hinanden i ørerne. DE ER SÅÅÅÅÅ SØDE!!!

Turen hjem derimod...PUHA... Da vi nåede til Kolding, siger jeg til Janus: "Så, nu er der ca. 1 time hjem" Hvor tog jeg fejl. Ikke så snart var ordene kommet ud af min mund før vi røg i en kø. Jeg tændte for radioen, og fik den nedslående besked. Der var kø hele vejen til Vejlefjord broen. Og mange havde siddet der i flere timer. Fy for pokker hvor det tog tid. 3½ time ekstra i transport. Vi skulle have været hjemme ca 20:30, men var først hjemme til midnat. Heldigvis var der nok diesel på bilen, mange holdt i nødsporet fordi de var løbet tør.

Vi var trætte og sultne, da vi endelig nåede hjem.

Ingen kommentarer: