fredag den 15. maj 2009

2x Dr. Dyr i dag

Vi startede morgenen med at tage til vores egen dyrlæge. Pei Pei, Windy, Phantom, Fanta og Foxy (som nu hedder Mollie) skulle have sundhedstjek og vaccination. Funky og resten af banden skal den 25. maj. Funky skal jo til Sverige, så hun må lige vente lidt. Alle hvalpe er sunde og raske. Phantom er en ordetlig basse. Han vejer 4,25 kg. Fanta vejer 3,65 kg og Mollie vejer 3,2 kg.
I eftermiddag var vi så i Århus til øjenundersøgelse. Hvalpene fik en på opleveren. Der var mange flinke mennesker og hunde, så de fik lige mødt en boxer og en boston terrier. Hele banden var rigtigt søde, og det gik nemt at få lavet undersøgelserne. Heldigvis med fint resultat, alt er som det skal være.
Nu mangler der ikke mere for at de første 3 kan flytte hjemmefra. Allerede på mandag bliver Mollie hentet, onsdag er det Phantoms tur, og torsdag rejser Fanta. sikke stille her bliver. Funky bliver her til den 28. maj. Så rejser hun helt til Sverige, Det er så dejligt at kunne sende en flok glade og sociale hvalpe ud i verden. Alle får meget gode hjem, så det er kun lidt sørgeligt når de flytter.

Ingen kommentarer: